Zwemmen op de veluwe - Vakantiehuisje op de Veluwe

ideen
vakantiewoningen
vakantieappartementen
vakantiewoningen Nunspeet
heerlijkhuisje
Ga naar de inhoud

Zwemmen op de veluwe


Vakantiehuisje op de Veluwe
Wekom in vakantiehuisje op de Veluwe in Nunspeet

Telefoon huisje op de veluwe
Emailadres Vakantiehuis op de Veluwe
0226-312485
Of je nu wilt zeilen, waterskiën, surfen of gewoon lekker relaxed zwemmen, het kan allemaal op de Veluwe!
Behalve bossen en heidevelden, heeft de Veluwe nog zoveel meer te bieden: water in vele verschijningsvormen! De Veluwe is ook een waar eldorado voor de waterrat en de watersportliefhebber.
Naast de vele beken en sprengen zijn er meer dan 100 plassen en meertjes te vinden.
Vlakbij het huisje ligt de Zandenplas, een schitterend recreatiemeer, buitenzwembad en zoveel meer.. Geniet er op een mooie dag van zon, zee en strand.
Maar soms regent het en heeft u toch zin om een baantje te trekken:  dan is subtropisch zwembad Bospark Putten echt een aanrader. Een van de mooiste zwembaden van de Veluwe!
Voor het grotere werk is er het Veluwemeer op een paar autokilometers van het huisje.
Door het ondiepe water erg geschikt voor de beginnende watersporter.
Aan het meer liggen o.a. strand Nulde en strand Horst, het laatste een van de beste kitesurf- en surflocaties van Nederland. Dus neem gerust je wakeboard of kneebord mee!
 
Huur een sloepje, geniet van de wind in de zeilen op je eigen boot of scheep je in voor een rondvaart in de oude vissershaven van Harderwijk.
 
Wilt u eindelijk eens goed leren zeilen? Aan het Veluwemeer zijn meerdere zeilscholen gevestigd. Het meer is ook een ideaal oefengebied om al het geleerde in praktijk te brengen.
Aan de Veluwerandmeren liggen vele recreatiegebieden, we lichten er hier drie uit.
 
Strand Nulde, uniek gelegen aan het Nuldernauw in Putten. U heeft hier een prachtig uitzicht op de Flevopolder en de Randmeren.
 
De verschillende zandstranden, de ruime ligweiden en voorzieningen maken strand Nulde tot een ideale plek voor een dagje uit. Uw kinderen zullen zich uitstekend vermaken op het strand, in het water of op de vele speeltoestellen Vanaf het strand is het water ondiep, waardoor het ideaal is voor kleine kinderen en voor het beoefenen van diverse watersporten.

Zandenplas Waterpret in de Veluwse bossen

Middenin de oeroude bossen van de Veluwe  ligt recreatiegebiedVeluwe_Zandenplas Nunspeet huisje Zandenplas in Nunspeet. Het fijne zandstrand, de  lig- en speelweide en de diverse voorzieningen maken de  Zandenplas tot een heerlijke plek voor een dagje uit. Uw kinderen vermaken zich hier  uitstekend op het strand, in het water of op de diverse speeltoestellen.  Bij de kiosk, met groot terras aan het water, kunt u terecht voor  lekkere versnaperingen. Zandenplas biedt u een scala aan activiteiten:  wandelen, fietsen en paardrijden.Ook is het een ideaal rust- of  vertrekpunt voor uw fiets- of wandeltocht op de Veluwe.
Recreatiegebied  Zandenplas is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot  zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis. Indien u  met de auto komt, betaalt u parkeergeld.                     
Nunspeet aan zee.
Terug naar de inhoud