MOUNTAINBIKEN OP DE VELUWE - Vakantiehuisje op de Veluwe

ideen
vakantiewoningen
vakantieappartementen
vakantiewoningen Nunspeet
heerlijkhuisje
Ga naar de inhoud

MOUNTAINBIKEN OP DE VELUWE


Vakantiehuisje op de Veluwe
Wekom in vakantiehuisje op de Veluwe in Nunspeet

Telefoon huisje op de veluwe
Emailadres Vakantiehuis op de Veluwe
0226-312485
Ga naar uw App Store Google Play of Windows Phone en download de app:
Natuur Routes Natuurmonumenten

(wandelroutes, fietsroutes en vaarroutes in natuurgebieden)
Mountainbiker-op-de-fiets-op-de-Veluwe-MTB

Mountainbike Vakantie op de Veluwe

Mountainbiken tussen de bomen, over de heide en langs weilanden, wat is erg mooier? Gewoon met de fiets, of het echte werk; met een mountainbike. De echte MTB-er weet natuurlijk wel dat mountainbiken pas echt leuk wordt buiten de gebaande paden. Daar kom je pas dingen tegen die je telkens weer versteld doen staan van de Nederlandse natuur en landschappen. Grote kans dat je de edelherten, reeën, vossen en zwijnen door de bomen ziet verschijnen.
Je kunt met maximaal 6 "man" in ons vakantiehuisje verblijven en iedere dag een grandioze MTB-tour uit het internet kiezen en 's avonds gezellig op het terasje naborrelen over wat je allemaal tegen het lijf bent gereden op de veluwe.
Er zijn ook mountainbiketeams of websites die speciale mountainbike tochten begeleiden. Zij   doen dit vanuit Vierhouten, Gortel, Emst, Vaassen, Nunspeet, Elspeet,  Heerde en Epe, midden op de Veluwe tussen Apeldoorn en Zwolle.

U mag uw dure mountainbikes of fietsen gewoon in de hal zetten. Wel zo veilig!
Fietsend de Veluwe verkennen?
Of u nu kiest voor een van de vele fietsroutes of toch liever uw route bepaalt d.m.v. het netwerk aan knooppunten, de mogelijkheden zijn legio.
U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf uw fiets mee te nemen, maar misschien is het ook wel eens leuk om een kijkje te nemen bij Hoegen-fietsverhuur (vlakbij in het dorp, maar op verzoek wordt het rijwiel ook bij u thuisbezorgd!) en daar een keuze te maken uit het zeer uitgebreide assortiment ‘rijwielen’, al dan niet gemotoriseerd.
Wat dacht u van een prachtige mountainbiketocht door de bossen of een spectaculaire Segwaytocht in de eerste verse sneeuw?
En wie verheugt zich niet op een ritje op de Solex: geweldig toch?
Uiteraard kunt u bij Hoegen ook terecht voor de meer voor de hand liggende rijwielen, zoals de (elektrische) fiets of idem tandem.
Het mooie aan fietsen op de Veluwe is de grote diversiteit. Al fietsend door de bossen, langs vennetjes, heidevelden en stuwwallen ontdek je de grootse natuur. De Veluwe is ongetwijfeld een van de mooiste fietsgebieden van Nederland en biedt iedere liefhebber wat wils. Of je nu heerlijk wilt genieten van een ontspannende tocht –misschien samen met de kleintjes, de allerkleinste(n) veilig en comfortabel in de bakfiets-al dan niet via het zeer uitgebreide fietsknooppuntennetwerk of dat je liever je sportieve grenzen opzoekt of zelfs wilt verleggen op mountainbike of racefiets, de Veluwe biedt het geschikte terrein. Een vlak parcours of liever heuvelachtig? De Veluwe heeft het allemaal!
Kijk eens op www.gelderseroutes.nl en laat je inspireren.
Wist u dat een van de belangrijkste meerdaagse wielerrondes in 2016 begint op de Veluwe?
De Giro d’Italia begint vrijdag 6 mei met een korte tijdrit in Apeldoorn.
Daarna volgen er nog 2 etappes in Gelderland, met als gastheer resp. Arnhem en Nijmegen. Een niet te missen gelegenheid voor de wielerfan!

Gebruik de fietspont Nunspeet-Biddinghuizen om in een dag te genieten van zowel de Veluwe als de nieuwe polder,
Een fietstocht om het hele Veluwemeer is soms wat te veel van het goede.
Hoewel, 40 km…??
Daarom vaart vanaf april tot eind september tussen Nunspeet en Biddinghuizen het Veluwerandveer. Om te gaan van nieuw naar oud land en vice versa.
Het pondje brengt u in 25 minuten naar de overkant.

Verhuur van Fietsen Mountainbikes en E-Bikes

hetstationshuisje.nl
Plesmanlaan (bij bezoekerscentrum, -transferium)
Nunspeet


hoegen-fietsverhuur.nl
Industrieweg 60
Nunspeet


outdoornunspeet.nl
Plesmanlaan (bij bezoekerscentrum, -transferium)
Nunspeet

mountainbikenopdeveluwe.nl
Elspeterbosweg
Vierhouten:
verhuur moutainbikes plus toebehoren (helm, drinkfles) ;
mogelijkheden voor georganiseerde tochten o.l.v. instructeurs en/of gidsen,
maar je kan ook lekker op eigen houtje de gebaande wegen verlaten en de mooiste plekjes verkennen!

Mountainbiking Veluwe

De mountainbikesport is de snelst groeiende sportactiviteit op de veluwe. Dat heeft groteldeels natuurlijk te maken met het gegeven, dat er van ouds her al veel werd gewandeld op de Veluwe en hier niet zoveel groei meer in zat. Doordat de wielersport een paar jaar geleden vanuit de Verenigde Staten sterk werd gepromoot en men daar wat minder fietspaden had, waaide de wat robuustere fietssoort snel naar Europa over. De mountainbike.
Mountainbiking is in de VS uitgegroeid tot het gewone fietsen over de weg en alle andere terreinen. Of je nu koerier bent downtown, of op het platte land en fiets nodig hebt, zowel in de VS als hier in de stad zie je het mountainbiken in het algemene straatbeeld.

.....Mountainbiken
Vakantiewoning
op de veluwe vakantie Hoge Veluwe Sportief avontuurlijke 4 personen onderkomen vakantiehuisje mountainbiking Groep Recreatie actief huisje in MTB Nunspeet omgeving Elspeet mountainbikers Groepsaccomodatie appartementen Biking en Fietsen…..

 
Terug naar de inhoud