Algemene Voorwaarden - Vakantiehuisje op de Veluwe

ideen
vakantiewoningen
vakantieappartementen
vakantiewoningen Nunspeet
heerlijkhuisje
Ga naar de inhoud

Algemene Voorwaarden


Vakantiehuisje op de Veluwe
Wekom in vakantiehuisje op de Veluwe in Nunspeet

Telefoon huisje op de veluwe
Emailadres Vakantiehuis op de Veluwe
0226-312485
Algemene voorwaarden.

Vakantiehuisje op de Veluwe.

Prijzen en tarieven:

Prijzen zijn inclusief omzetbelasting, energiekosten en het gebruik van een kinderstoel/kinderbedje, maar exclusief kosten van een annuleringsverzekering.
Bijzondere bijkomende kosten zoals kosten van bedlinnen, schoonmaakkosten en plaatselijke door en vanwege de overheid vastgestelde vergoedingen worden apart vermeld.

Betaling:

Wij verzoeken u vriendelijk de huursom ineens te voldoen als de periode tussen boeking en aankomst korter is dan 6 weken.
Na reservering ontvangt u van ons z.s.m. een bevestiging, waarin wij u vragen een aanbetaling te doen ter grootte van 50% van de totale huursom; na ontvangst van de aanbetaling is de reservering definitief.

Het restant van de huursom dient u te voldoen uiterlijk 6 weken voor uw aankomst. Als -na een herinnering- een vervaldatum zonder betaling verloopt, dan behouden wij ons het recht voor de reservering te annuleren.

Borgsom:

De huurder dient voor het verblijf in het vakantiehuis ter plaatse een borgsom van €150,- te betalen aan de beheerder. Na afloop van het verblijf in het vakantiehuis worden de bijkomende kosten, zoals kosten van de toeristenbelasting, het linnengoed en de eindschoonmaak afgerekend. Geconstateerde beschadigingen of vermissing van in of aan het vakantiehuis aanwezige zaken worden met de borgsom verrekend en het restant van de borgsom wordt gerestitueerd aan de huurder. De huurder dient ten behoeve van de restitutie zijn volledige adres en bankgegevens te vermelden.

Verplichtingen van de huurder:

De huurder dient zich te gedragen als een goed huurder. De huurder is wettelijk aansprakelijk voor de door hem of zijn medehuurders aan het vakantiehuis of de daarin aanwezige zaken toegebrachte schade. Een schadegeval dient door de huurder direct aan de beheerder te worden gemeld. Reparatie- of vervangingskosten dienen door de huurder te worden vergoed.

Bij vertrek dient de huurder het vakantiehuis in een goede staat en bezemschoon achter te laten. De in het huis aanwezige zaken dienen op de oorspronkelijke plaats (zoals bij aankomst) te worden teruggezet. Serviesgoed dient te zijn afgewassen en opgeborgen op de daartoe bestemde plaats. De beheerder is gerechtigd een eindcontrole te doen op het tijdstip van vertrek. Als de beheerder constateert, dat (meerdere) zaken niet op hun oorspronkelijke plaats zijn teruggezet of indien het vakantiehuis niet bezemschoon is, is de beheerder gerechtigd om extra (reinigings)kosten aan de huurder in rekening te brengen.

De huurder dient linnengoed op de bedden te gebruiken en is niet gerechtigd de bedden zonder lakens te gebruiken.

Meldt u ons alstublieft eventuele schade; u bent er waarschijnlijk voor verzekerd! (WA verzekering) Snelle en eerlijke melding voorkomt, dat de vakantie voor u en voor ons een ongewenste nasleep krijgt.

Annulering:

Bij annulering bedragen de kosten:
- Annulering tot 28 dagen voor de dag van aankomst; € 50,-;
- Annulering vanaf de 28ste dag voor de dag van aankomst: de huursom.      

Terug naar de inhoud